Informasjon

Finn din nærmeste Modern Design-salong, og la oss bli din faste frisør.

Hos oss møter du engasjerte, dedikerte og faglig dyktige frisører på alle salongene.

Vi kan gi deg en full makeup. Skal du gifte deg? Være med på et viktig arrangement? Eller vil du bare få fram det aller beste av deg selv. Overlat jobben til oss.

Vi kan også tilby en dyktig og erfaren fotterapeut.

På vårt Appollosenter sitter vi med førstehånds kjennskap til de nyeste teknikkene innen hårerstatning. Mange opplever at de mister en del av identiteten ved hårtap fordi det resulterer i en vesentlig endring i utseendet. Vi gir deg nytt hår og gjenskaper en naturlig frisyre som kler deg og din personlighet.

Det er ikke tilfeldig hvilke farger og hvilken stil som passer til hvem. Vårt internasjonale Team Modern Design tilbyr en omfattende stil- og fargeanalyse for deg som ønsker å få det aller beste ut av deg selv.

Bli med i MD Lojal fordelsprogram. Som medlem vil du få: Medlemstilbud, kampanjer og arrangementer.Full oversikt over alle dine besøk og bonussaldo. Bestille kampanjeprodukter tilknyttet timereservasjon.

Last ned vår app og bestill time direkte fra din smarttelefon. Vi kjører appen gjennom Fixit timebestilling. Bruk appen, og bruk Modern Design som din faste frisør!