Modern Design – mer enn en frisørkjede!

Modern Design ble etablert i 1980. I dag har vi over 200 dedikerte og dyktige medarbeidere fordelt på 14 salonger. Våre salonger finner du i byene Sandnes, Stavanger, Bryne, Egersund, Sandvika, Fornebu, Bekkestua og Tønsberg.

Helt siden oppstarten i 1980 har Modern Design vært en trendskapende og toneangivende aktør i faget. Dette har resultert i en rekke priser og utmerkelser. Modern Design har gjennom årene utviklet seg til å bli langt mer enn en frisørkjede.

Internasjonalt Team

Team Modern Design er et knippe engasjerte, dedikerte frisører som brenner for å dele kunnskap. Både internt og eksternt holder Teamet kurs i hele landet. Målet er å fornye teknikker, finpusse på spisskompetanse og gi kreativ inspirasjon. Teamet har et tett samarbeid med Loreal Professionnel og TIGI`s International Creative Team.

Teamet reiser på kryss og tvers i Norge på oppdrag opp mot reklamebranasjen, motemagasiner og show.  Styling til store show i Stavanger, Oslo Fashion Week, Amanda i Haugesund, Gullruten, deltok vi også. 

Kompetanseutvikling

Vil du leie våres skreddersydde pakker, tilpasset salongenes behov, innen farge, klippeteknikker, styling, oppsett, stil og form og stilanalyse? Det er også mulighet å leie våre lokaler *se utleie av lokaler* og våre konsulenter viser dere det aller nyeste. Vi tilbyr også workshop, der frisørene kan jobbe på egen hånd.

For kontakt og mer informasjon, send mail til post(a)moderndesign.no eller ring oss på tlf: Vibeke: 92289134

Frisørinstituttet

I år 2000 etablerte vi vår egen frisørskole, kjent som Frisørinstituttet. Skolen har avdeling i Sandnes. Vår frisørutdanning følger læreplan VG 2 Frisør programfag er langt mer yrkesrettet enn frisørutdanningen i den videregående skolen. Høst 2013 ble vi også godkjent opplaringskontor. MD opplæringskontor for frisørfaget. Les mer på skolens egen nettside: http://www.f-i.no

Makeup Artist Utdanning

Dette er en grunnutdannelse som går over 10 helger innen makeup/stylist faget. Etter fullført utdanning vil du ha kompetanse til å påta deg oppdrag innen området makeup/stylist. Du lærer å legge profesjonell makeup for foto, film, TV, reklame og show. Samt kunnskaper om stil/form, historie, klær, hår og mote. Studiet avsluttes med praktisk eksamen og har oppstart to ganger årlig Vår/Høst.

Du vil møte engasjerte og høyt kvalifiserte instruktører.

For mer informasjon gå inn på http://www.f-i.no

Apollo Hårerstatning

Apollo Hårsenter tilbyr hårerstatning til de som av forskjellige grunner har mistet hår. Mange opplever at de mister en del av identiteten ved hårtap fordi det resulterer i en vesentlig endring i utseendet. Vi gir deg nytt hår og gjenskaper en naturlig frisyre som kler deg og din personlighet. Les mer her: http://www.apollohair.no/